28.06.2018/ORA 10:00/Intrarea Libera

Meantime2018

Meantime - Berea Craft a Londrei

Alastair Hook, unul dintre fondatorii miscarii Craft Beer in UK s-a scolit la cea mai veche berarie din Germania. Weihenstephan din landul Bavaria. De acolo s-a intors plin de idei noi despre cat ar trebui fermentat un lager, cat de rece si carbonatat trebuie servit. Apoi a pus toate aceste mici secrete intr-o bere craft aproape nelipsita din orice pub londonez.

LONDON LAGER.
Un Lager clasic englezesc perfecţionat timp de 20 de ani. O băutură născută la Londra dar cu legături rurale, simplă, curată, îndelung maturată și nepasteurizată. Dacă sunteţi curioși de gustul clasic de malţ și hamei englezesc…this is it!

LONDON PALE ALE.
Combină suficient hamei Californian și obţii o tradiţională Pale Ale, ca acum 150 de ani. Adaugă un soi local, englezesc, (Kentish Goldings) și obţii un Ale cu touch modern, aromă complexă de citrice, gust amar și fin. De neratat.

LONDON RED.
Bere craft din cinci soiuri alese de hamei din Valea Yakima (Washington State, SUA) de-ţi vine să botezi berea dupa ea. Pentru cei ce apreciază amăreala moderată și fructată, cu arome de citrice asta e combinaţia perfectă!

De la Meantime Brewing, in Fire Club puteti savura Yakima Red, London Pale Ale sau London Lager la 13 lei sticla de 0,33L.