11.02.2022/ORA 10:00/Intrarea Libera

Valentines Day 2022

O multime de legende frumoase au luat nastere de-a lungul timpului, in jurul Sfantului Valentin.

Una dintre ele spune ca Valentin a fost un preot roman ce ar fi trait in secolul trei dupa Hristos. Acesta casatorea cuplurile in secret, impotriva legii date de imparatul Claudius care interzisese casatoria.

O alta legenda il prezinta pe Valentin ca preot roman, martirizat in timpul persecutiei pornite de imparatului Claudius, in secolul trei. Valentin ar fi ajutat crestinii persecutati, fapt pentru care a fost inchis si executat pe 14 februarie. Din inchisoare, acesta si-ar fi semnat scrisorile cu “From Your Valentine”

Dar indiferent de adevarul din spatele legendei, Ziua Indragostitilor este despre iubire. Este o ocazie in care ne aratam sentimentele pentru jumatatea de langa noi. Prin cadouri, vorbe frumoase, flori sau… cine romantice.

Iar noi, in Fire Club si ExtraTime, ca-n fiecare an de pe 11 pana pe 14 februarie, ne bucuram de vizitele tinerilor indragostiti.

Anul asta, pe langa noile preparate din meniu (Tacos, Burritos, Chimichanga, Chilly Dogs) pregatim sepcial un cheese delicios cu glazura de zmeura si rasfatam indragostitii cu un Bellini Champagne cocktail (orange juice, ?naps de piersici ?i spumant) perfect pentru ziua îndr?gosti?ilor

Rezerva o masa la 0732 166 604 sau 0732 166 605

 

--------------------

#livetv #footballive #beer #bere #momentecool #laliga #liga1 #coppaitalia #premierleague #seriea #UEFAChampionsLeague #UEFAEuropaLeague